Conditii de returnare si schimb

Miinta vrea sa fii entuziasmat de noua achizitie. Din acest motiv, daca doresti sa returnezi un produs, echipa noastra este la dispozitia ta. Mai jos sunt cateva puncte de luat in considerare la returnarea unui produs achizitionat de pe site-ul nostru.


Procedura de retur

In conformitate cu OUG34/2014, beneficiati de un termen de solicitare retur de 14 zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia produsului, iar aceasta prevedere se aplica doar persoanelor fizice.

Cu exceptia cazului referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, de preferat in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

 

Cheltuielile de returnare vor fi suportate integral de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la receptia produsului care a facut obiectul vanzarii.

Produsul urmează să fie expediat către:

Miinta
Adresa: Boulevard Lipnik
Numărul: 106
Cod Postal: 7000
Oras: Ruse
Tara: Bulgaria

Acest site este deținut și operat de: YOUZHANG CAO

 Inainte de expediere va rugam sa ne contactati pe email pentru formularul de retur. Formularul de retur completat trebuie expediat pe adresa de email, imprimat si introdus in coletul de retur. 

Recomandam deasemenea sa screti in continutul emailului contul IBAN pentru a evita eventuale greseli. 

Expedierea produsului ambalat necorespunzator, care duce la deteriorarea acestuia pe durata transportului, atrage in totalitate raspunderea expeditorului.

Furnizorul verifica aspectul fizic si functional al produselor returnate in termen de 14 zile de la data receptionarii si va informa Clientul cu privire la starea acestora.Conditii generale privind returnarea banilor catre client:

Returnarea banilor se efectueaza numai daca produsul a fost achitat de catre client si returnat la Furnizor in termenii precizati de lege (OUG34/2014 cu toate completarile ulterioare).

  • Pentru produsele returnate in primele 14 zile de la achizitie, termenul de rambursare a banilor este de 14 zile de la data cand Furnizorul a receptionat produsul returnat.
  • Pentru produsele cu negatie service sau care au fost returnate pentru ca au fost livrate gresit sau au fost deteriorate din transport, termenul de rambursare a banilor este stabilit de comun acord.

 

Modalitati de returnare a contravalorii:

Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

  • pentru Comenzile achitate cu card online -> prin restituire in contul din care a fost efectuata plata.
  • pentru Comenzile achitate cu OP/ramburs  plata la livrare-> prin virament bancar.

 

Conditii Generale:

Va informam ca in conformitate cu OUG34/2014, beneficiati de un termen de solicitare retur de 14 zile calendaristice valabil de la data cand ati intrat in posesia produsului comandat on-line si livrat prin intermediul unui curier agreat de furnizor.

 

Conditiile privind starea produsului pentru care se solicita retur:

  • sa fie cu etichetele specifice de identificare intacte.
  • sa fie insotit de toate accesoriile cu care a fost livrat, inclusiv manual de utilizare si certificat de garantie.
  • sa nu prezinte deteriorari de aspect fizic sau functional.
  • sa nu prezinte elemente sau subansamble lipsa.
  • sa nu aiba urme de utilizare sau instalare (resturi alimentare, praf, pete, zgarieturi, tevi taiate, modificari, etc).

 

Produsele igienice nu pot fi returnate. Acestea sunt produse de natură personală în sensul artei.6.3.din Directiva 97/7 / CE a Parlamentului European și a Consiliului din 20 mai 1997 privind protecția consumatorilor în ceea ce privește contractele la distanță. Legea privind vânzarea la distanță prevede această excepție la dreptul de retragere și este inclus în mod expres în condițiile noastre de returnare. Aceste condiții de returnare fac parte din Termenii și condițiile noastre generale și sunt acceptate de către Client în momentul cumpărării

                                               ATENTIE! 

         Produsele cosmetice si lenjeria intima nu se returneaza!